Τι ακριβώς κάνει η Vivestia;

H Vivestia είναι μια Πλατφόρμα Κρατήσεων πολυτελών καταλυμάτων και ξενοδοχείων στην Ελλάδα που αξιοποιεί την Τρισδιάστατη Ρεαλιστική Εικονική Περιήγηση ως αποκλειστικό μέσο παρουσίασης.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

H Vivestia είναι μια Πλατφόρμα Κρατήσεων στην Ελλάδα που επαναπροσδιορίζει καθολικά τον τρόπο προβολής πολυτελών ξενοδοχείων και καταλυμάτων. Μέσα από μια Τρισδιάστατη Ρεαλιστική Εικονική Περιήγηση στο κάθε κατάλυμα, ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει με λεπτομέρεια κάθε δωμάτιο του μελλοντικού χώρου διαμονής του, και με σιγουριά πλέον για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους, να προχωρήσει σε απευθείας κράτηση μέσω της πλατφόρμας. Επίσης, ο επισκέπτης εκμηδενίζει το ρίσκο του και αντιλαμβάνεται την αισθητική του κάθε καταλύματος, ενώ ο ιδιοκτήτης αναδεικνύει το κατάλυμά του με τον πιο αξιομνημόνευτο τρόπο προώθησης και προβολής. Έτσι, αυξάνει την ανταγωνιστικότητα του καταλύματος του, αλλά και την πιθανότητα κράτησης. Με ρόλο διττό, τόσο να επαναπροσδιορίσει το τρόπο προβολής των καταλυμάτων όσο και να αποτελέσει μια βιβλιοθήκη τρισδιάστατων μοντέλων, η Vivestia αποτελεί μια ουσιαστική λύση προώθησης όπου το VR είναι το απόλυτο μέσο.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

H Vivestia αντιλήφθηκε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν είναι επαρκή για να καταλάβει ο επισκέπτης με λεπτομέρεια την ποιότητα ενός καταλύματος, καθώς οι φωτογραφίες εύκολα τροποποιούνται και τα βίντεο σκηνοθετούνται ώστε να κρύβουν ατέλειες. Οι επισκέπτες χάνονται στον τεράστιο όγκο των φωτογραφιών που βρίσκονται διαθέσιμες στις πλατφόρμες κρατήσεων μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ξεχωρίσουν εύκολα ένα κατάλυμα, ενώ η καχυποψία στις διαδικτυακές αγορές ωθούν τους επισκέπτες στο να σπαταλούν αρκετές ώρες ώστε να επιβεβαιώσουν ότι το κατάλυμα είναι ιδανικό γι’ αυτούς και τις διακοπές τους.

Από την πλευρά των ιδιοκτητών όμως, η Vivestia αντιλήφθηκε ότι η ποιότητα και το κύρος των καταλυμάτων πολλές φορές δεν μπορεί να αποτυπωθεί στη φωτογραφία και στο βίντεο, ενώ το μέγεθος του καταλύματος σίγουρα αποτελεί ένα αίνιγμα στο πώς θα αποτυπωθεί. Παράλληλα όσοι έχουν ήδη καινοτομήσει και έχουν δημιουργήσει ένα μοντέλο VR δεν έχουν μια πλατφόρμα που μπορούν να το παρουσιάζουν μαζικά μαζί με άλλα της ιδίου καινοτομίας καταλύματα, με αποτέλεσμα το μοντέλο να μπορεί κανείς να το δει μόνο αν επισκεφτεί την προσωπική σελίδα του κάθε καταλύματος. Τέλος, παρατηρήσαμε και ένα κενό στο κόστος δημιουργίας και διατήρησης των μοντέλων VR που έκανε μέχρι στιγμής πολύ δύσκολη την παραγωγή τους.

Ποια είναι η πρόταση της Vivestia;

H Vivestia αποτελεί μια πλατφόρμα προβολής και απευθείας κρατήσεων πολυτελών καταλυμάτων και ξενοδοχείων που πιστεύει ότι χρησιμοποιώντας ως αποκλειστικό μέσο προβολής Τρισδιάστατα Ρεαλιστικά Μοντέλα Εικονικής Περιήγησης από το κάθε κατάλυμα μπορεί όχι μόνο να δώσει στον επισκέπτη της δυνατότητα μιας ασφαλούς επιλογής στο κατάλυμα των διακοπών του, αλλά να του προσφέρει και ένα εναλλακτικό και αξιομνημόνευτο τρόπο επιλογής χωρίς να σπαταλά ώρες στο να εξακριβώνει αν το κατάλυμα είναι ιδανικό (ψάχνοντας το ίδιο κατάλυμα σε πολλές πλατφόρμες και διαβάζοντας πληθώρα κριτικών απόψεων και βαθμολογιών).

Παράλληλα η Vivestia θέλει να ενισχύσει την προβολή των τουριστικών καταλυμάτων στην Ελλάδα δίνοντάς τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες/διαχειριστές αυτών, όχι μόνο να δημιουργήσουν αλλά και να προβάλλουν μαζικά σε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα τα τρισδιάστατα μοντέλα των καταλυμάτων τους.

Έτσι η Vivestia αποσκοπεί όχι μόνο στο να παρουσιάζει τα καταλύματα μέσω VR αλλά και να αποτελέσει μια βιβλιοθήκη όλων των τρισδιάστατων μοντέλων πολυτελών καταλυμάτων στην Ελλάδα, κάνοντας τα καταλύματα επιπλέον ελκυστικά για το ελληνικό και ξένο κοινό, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει ραγδαία την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας στον χάρτη του τουρισμού. Για να επιτευχθεί αυτό η πλατφόρμα προσφέρει συνδρομές διατήρησης των μοντέλων σε ελκυστική τιμή που δίνει κίνητρο στους ιδιοκτήτες στο να καινοτομήσουν.

Η Ομάδα

Γεώργιος Κονταξής
CEO & Co-founder

Ο Γιώργος κατέχει δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού και Αεροναυπηγού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία. Έχει εμπειρία ως μέλος πολυεθνικών στους τομείς του Consulting, FMCG και Oil & Gas.

Γεώργιος Κονταξής
CEO & Co-founder
Χρήστος Βαρσαμής
PR & Sales Partner

Ο Χρήστος κατέχει πτυχίο στην Φιλοσοφία και Πολιτική από το Πανεπιστήμιο του Kent στην Αγγλία και μεταπτυχιακό πάνω στην Τρομοκρατία και Πολιτική Βία από το Πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία. Ο ρόλος του στην ομάδα της Vivestia είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι επικοινωνίες με τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων και τους πελάτες.

Χρήστος Βαρσαμής
PR & Sales Partner
Αντρέας Γκίνης
Marketing Partner

Ο Αντρέας κατέχει πτυχίο στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εμπειρία στο μάρκετινγκ και την διαφήμιση ως στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας και έχει εργαστεί ως στέλεχος πωλήσεων σε εταιρία αθλητικής ένδυσης.

Αντρέας Γκίνης
Marketing Partner

Στείλτε μας email

contact@thevivestia.com

Καλέστε μας

+30 697 192 1706